Powered By Blogger

Saturday, June 2, 2012

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ=ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ=ΚΡΕΜΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Hello everybody,

Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να προσπαθείτε, με όποιον τρόπο σας ευχαριστεί, να ξεφύγετε από το άγχος και την αβεβαιότητα της καθημερινότητας.

Το καλοκαίρι έφτασε, η θερμοκρασία ανεβαίνει (ελπίζω και η διάθεση) και το δέρμα μας χρειάζεται "φροντίδα και proderm" πιο πολύ από ποτέ . Και όταν λέω δέρμα, δεν εννοώ μόνο το δέρμα του προσώπου μας, αφού είμαι σίγουρη ότι οι περισσότερες από εμάς προσέχουμε ιδιαίτερα. Αναφέρομαι κυρίως στο σώμα μας που πολλές φορές δεν του δίνουμε την προσοχή που του αξίζει. Ναι, τρώμε υγιεινά, γυμναζόμαστε (όποτε μπορούμε), αλλά μήπως την ενυδάτωση την έχουμε ξεχάσει;

Η ενυδάτωση του σώματος είναι τόσο μα τόσο σημαντική, αφού πολύ καλά ξέρουμε ότι και το δέρμα του σώματός μας όσο περνάνε τα χρόνια παίρνει και αυτό την κατιούσα. Ιδιαίτερα τώρα το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες, το δέρμα μας αφυδατώνεται, χάνει την ελαστικότητά του και σε συνδυασμό με το μαύρισμα δείχνει πιο γερασμένο. Οι ενυδατικές κρέμες σε όλες τους τις μορφές, body cream, body mist, body lotion, body butter, body oil κτλ, δίνουν μια ανάσα ζωής στο σώμα μας. Υπάρχουν τόσο ωραίες κρέμες σώματος στο εμπόριο και σε τιμές για όλα τα βαλάντια.

Προσωπικά τους καλοκαιρινούς μήνες μ'αρέσει να φοράω κρέμες, αντί για αρώματα. Με αυτόν τον τρόπο και ενυδάτωση έχω και υπέροχη μυρωδιά.  Στην παρακάτω φωτογραφία σας δείχνω μερικές από τις κρέμες σώματος που χρησιμοποιώ κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι μυρωδιές αυτές είναι συνδυασμένες στο μυαλό μου, με ήλιο, ζέστη, παραλία, θάλασσα, δηλαδή με την Ελλάδα, αφού την επισκέπτομαι σχεδόν πάντα καλοκαίρι.



NIVEA body lotion και body creme. Τί να πει κανείς για τη NIVEA; Οικονομικές κρέμες που κάνουν άριστη δουλειά με την ενυδάτωση του σώματος και έχουν αυτή τη φανταστική μυρωδιά που όλοι ξέρουμε.

ΚΟΡΡΕΣ Γιασεμί/ Βανίλια δαμάσκηνο. Πολύ μου αρέσουν το προϊόντα του Κορρέ. Εκπληκτικής ποιότητας και σε πολύ καλές τιμές, τουλάχιστον για εσάς που ζείτε στην Ελλάδα. Δυστυχώς για εμένα εδώ στην Αμερική, ο Κορρές μου πέφτει λίγο ακριβός!!!Αυτές τις κρέμες τις βρίσκω περίπου 30$. No way!!!Στην Ελλάδα έχουν 10ευρώ, έτσι δεν είναι; Οπότε τώρα που θα έρθω, θα εφοδιαστώ.

THE BODY SHOP  Jolly Orange . Αυτή η κρέμα ήταν εποχιακή και την βρήκα σ'ένα outlet για 4$. Μυρίζει εκπληκτικά και είναι πολύ ενυδατική, όπως οι περισσότερες κρέμες απ'τα Body Shop.

BATH & BODY WORKS Japanese Cherry Blossom. Τρελαίνομαι γι'αυτή τη μυρωδιά και έτσι έχω το travel size της κρέμας και το body mist πάντα στη τσάντα μου (στη diaper bag δηλαδή).

BOBBI BROWN Beach. Όλο το καλοκαίρι μέσα σ'ενα μπουκάλι!!! By far η αγαπημένη μου καλοκαιρινή κρέμα. Μυρίζει σα να φοράς αντιηλιακό. Δεν είναι τόσο ενυδατική, και η αλήθεια είναι ότι την πήρα μόνο και μόνο για το άρωμά της.


Εσάς ποιές είναι οι αγαπημένες κρέμες σώματος για το καλοκαίρι ή και γενικότερα;

Φιλιά, τα λέμα πάλι αύριο. Stay cool!!!

Πασχαλία




 

7 comments:

  1. polu wraio post!
    i enidatwsi einai must gia to kalokairi!

    perna ama thes k apo to blog m mia bolta!

    http://xouxounitsa.blogspot.com

    xoxo

    ReplyDelete
  2. S'euxaristw poly! Egw hdh parakolouthw to blog sou Kai mou aresei poly :)

    ReplyDelete
  3. Πολύ ωραία όλα αλλά ειδικά της Bobbi Brown θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω! Εμένα ο Κορρές με έχει απογοητεύσει πολλές φορές με τα προϊόντα του...μου αρέσουν πολύ της Fresh Line αλλά και της Apivita! Φιλιά πολλά!

    ReplyDelete
  4. Γειά σου Μένια μου!!!!!!!!!!!!!!!Η κρέμα αυτή του Bobbi Brown, μυρίζει ακριβώς όπως τα αντιηλιακά. Είναι τέλεια σου λέω!!!Ο Κορρές γιατί σ'έχει απογοητεύσει; Πες μου τι να μην πάρω τώρα που θα έρθω Ελλάδα. Τα Fresh line μ'αρέσουν και μένα πολύ, εδώ δεν τα βρίσκω, αλλά έχουμε κάτι αντίστοιχο, τα Lush. Όσο για τα Apivita,είναι πάρα πολύ καλά. Είναι και αυτά στη λίστα αγορών από Ελλάδα!!!

    ReplyDelete
  5. χαίρεται! μήπως θα μπορούσες να μου πεις από πού αγοράζεις τα προϊόντα Bath and Bodyworks? ευχαριστώ πολύ!!!

    ReplyDelete
  6. Geia sou, menw Amerikh kai einai poly eukolo na ta vrw. Den kserw an uparxoun sthn Ellada. Sigoura omws mporeis na ta vreis online (ebay, amazon). Filia

    ReplyDelete
  7. thelw na se rwtisw kati... menw Ellada.. kai psaxnw tis bath & body works -> Cherry Blossom, kai den yparxei. Poy mporw na mathw an yparxei tropos na tin agorasw apo ekei?
    please steile moy an mporeis apantisi sto peiratakos@hotmail.com

    ReplyDelete