Powered By Blogger

Thursday, June 7, 2012

A little bit of beauty haul - Δείτε τί αγόρασα!!!

Hi everyone,

Ελπίζω να είστε όλοι καλά!!! Σήμερα πήγα μια βόλτα από το Mall για να πάρω μία σκιά που ήθελα απο τη ΜAC και πέρασα με την ευκαιρία και απ'τα Sephora. Βρήκα κάποια πραγματάκια σε προσφορά και είπα να τα μοιραστώ μαζί σας, γιατί πραγματικά τα πήρα πολύ φτηνά και είναι όλα τόσο όμορφα. Όχι ότι χρειαζόμουν επιπλέον καλλυντικά...αλλά what the heck, the more the better!!!



Λοιπόν, πήρα την σκιά που σας είπα από την MAC - Star Violet (15,90$).Απορώ πώς τόσο καιρό μου είχε ξεφύγει η συγκεκριμένη. Ήμουν βέβαια, ανάμεσα στην Star Violet και την Cranberry, αλλά η κοπέλα της MAC μου είπε πως η Cranberry επειδή έχει πιο πολύ σαν βάση το κόκκινο και θα δείχνει το μάτι κουρασμένο. And I think she was right!!!

Μετά, πέρασα απ'τα Sephora έτσι για χαζευτήρι.  Στο sale section βρήκα αυτές τις Prisma Chrome Eyeshadows που είναι από τα Sephora Collection και είναι limited edition. Πήρα το Purple Prisma No40 (5$), το οποίο είναι ένα τέλειο ιριδίζων μωβ-λιλά και το Sapphire Shine No30(5$), το οποίο είναι ένα ανοιχτό ιριδίζων μωβ-μπλέ. Τα χρώματα είναι τέλεια και η υφή τους μεταξένια. Πήρα επίσης ένα primer, το Sephora base zero brillance anti-shine primer(5$). Σπάνια χρησιμοποιώ primer, γιατί δεν μ'αρέσει να φοράω πολλά προϊόντα στο πρόσωπό μου, αλλά για 5$ λέω ας το δοκιμάσω.  Αυτή η μεγάλη στρογγυλή συσκευασία που βλέπετε είναι πάλι απ'τα Sephora Collection, λέγεται Harmony face powder- Let's dance (7$) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως bronzer, highlighter, blush. Τέλος πήρα και ένα βερνίκι νυχιών Sephora by OPI-Electric blue blasted (5$). 27$ οι αγορές μου απ'τα Sephora, not bad για τόσα πράγματα!!!

Στις επόμενες μέρες λέω να κάνω ένα makeup tutorial χρησιμοποιώντας αυτά που αγόρασα. Φιλιά πολλά και τα λέμε σύντομα!!!

Πασχαλία




2 comments:

  1. Τέλεια όλα και τα πήρες τόσο φθηνά που δεν το πιστεύω!!! Ειδικά οι 2 σκιές και η harmony face powder είναι απίστευτα!! Γιατί εδώ να είναι τόσο πανάκριβα? Κλαψ!! Με γεια σου κούκλα και θα θέλαμε ένα makeup tutorial να μας δείξεις!! Φιλιά!

    ReplyDelete
  2. Ήταν πολύ φτηνά, είναι αλήθεια αυτό. Εδώ τα Sephora έχουν πάντα ένα sale section που βάζουν προϊόντα σε προσφορά. Στην Ελλάδα δεν το κάνουν; Όσο για το tutorial, έρχεται σύντομα!!!ΦΙλάκια!!!

    ReplyDelete