Powered By Blogger

Thursday, September 27, 2012

Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΑΡΓΙΛΟΣ!!!/GREEN CLAY

Γειά σας κορίτσια,

Με αφορμή το βιντεάκι της Πασχαλίας στο Youtube για την περιπέτειά της με την ακμή (παρεπιπτόντως η ακμή...είναι οικογενειακή μας υπόθεση :-), θα ήθελα να σας συστήσω έναν καλό φίλο του δέρματος τον πράσινο άργιλο!!!
 
Ο πράσινος άργιλος, εκτός από διάφορες άλλες ιδιότητές του, καθαρίζει την επιδερμίδα σε βάθος, ενώ την αποτοξινώνει και ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος. Επίσης απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και συσφίγγει τους πόρους ενώ είναι ιδανικός για λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες.
ΠΡΟΣΟΧΗ δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε φάση έξαρσης της ακμής.
Από προσωπική εμπειρία σας λέω προς το πρόσωπο λάμπει μετά από χρήση μάσκας αργίλου και η πόροι του δέρματος σφίγγουν με αποτέλεσμα το δέρμα να φαίνεται πιο λείο.

Hi girls,
 
In relation to Paschalia's Youtube video regarding her "acne strory" (by the way my skin is also acne prone), I would like to introduce to you one of skin's best friends: Green Clay!!!
 
Besides its multiple beneficial attributes, it also provides deep skin cleansing, detoxification and control of sebum secretion. In addition, it removes dead cells, minimizes the pore appearance and is ideal for combination to oily skins. BE CAREFUL, you should not use it during acne exacerbations. From my personal experience, I can reveal that after using the Green Clay Mask, my skin was glowing, while pores looked smaller.
 



Πρόσφατα λοιπόν αγόρασα το συγκεκριμένο προϊόν από τα Hondos Center.
Η οδηγίες έλεγαν 2 δόσεις αργίλου και 1 δόση νερού και η μορφή που παίρνει ο άργιλος είναι η παρακάτω.Φυσικά μπορείτε να τον βρείτε και έτοιμο σε μορφή πάστας και να μην χρειστεί να μπείτε σε αυτή την διαδικασία.

I recently bought this product from Hondos Center.
According to the instructions, 2 doses of Green Clay are combined with 1 dose of water. You can see what the mixture looks like in the picture below. You also have the option of purchasing a pre-mixed mask if you want to avoid the previously mentioned process.





H χρήση του δεν περιορίζεται μόνο σε μάσκα προσώπου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν μάσκα σιλουέτας ή μπάνιο αργίλου για την κυτταρίτιδα και την σύσφιξη του δέρματος.

Δοκιμάστε λοιπόν αυτό το μικρό θαύμα που η φύση μας προσφέρει...και αφήστε τους άλλους να προσέξουν την αλλαγή στο δέρμα σας!!!

Να χαμογελάτε!


Green Clay can also be used on the rest of the body!!!It is a great way to reduce cellulite and firm your body. 

Try this little miracle that nature offers...and let the others wonder why your skin glows!!!

And don't forget to smile!
                                                                                                

  Kisses
Zampia


11 comments:

  1. Στην Κέρκυρα απ' όπου είναι ο άντρας μου υπάρχει μια παραλία που είναι γεμάτη από πράσινο άργιλο. Όποτε πάμε, πασαλειβόμαστε από την κορυφή ως τα νύχια κια μετά βουτάμε στην θάλασσα!!! Πριν φύγω πέρνω κι μια πετρούλα από τον άργιλο για home use που λένε ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΤΕΛΕΙΟ!!! Είσαι πολύ τυχερή!!!Έχω πάει Κέρκυρα αλλά αυτή την παραλία δεν την επισκέφτηκα.Αλήθεια πώς την λένε?Λες να πήγα και να μην πρόσεξα ότι υπάρχει πράσινος άργιλος??? Μπορεί....

      Delete
    2. Η παραλία λέγεται Λογκάς και είναι στην βόρεια Κέρκυρα. Υπάρχει κι ένα υπέροχο Brazil Beach Bar πάνω στον γκρεμό!!!

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
    4. Πράγματι δεν έχω πάει...Αλλά ακούγεται πολύ δελεαστικό...Πας κάνεις το μπανάκι σου, πίνεις το ποτάκι σου (με υπέροχη θέα φαντάζομαι), παίρνεις και τον άργιλό σου...ΤΟ ΤΕΡΠΝΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΩΦΕΛΙΜΟΥ δηλαδή!!!!

      Σε ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη πληροφορία σου Κατερίνα μου!!!
      Να περνάς καλά!!!

      Delete
  2. Είναι θαυματουργός, πραγματικά! Έχω κ εγώ μεικτή επιδερμίδα με τάση ακμής κ τον χρησιμοποιώ χρόνια. Από τα καλύτερα και πιο αγνά προϊόντα για μάσκα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Χαίρομαι που συμφωνείς!!!
      Πραγματικά υπάρχουν πολλά αγνά προϊόντα της φύσης που θα πρέπει να εκμεταλευόμαστε προς όφελος της επιδερμίδας μας και όχι μόνο...

      Φιλιά!

      Delete
  3. Τώρα με βάζεις σε σκέψεις & λέω να πάω να πάρω..!:D
    Αν & δεν έχω ακμή είναι αυτά τα ενοχλητικά σπυράκια ώρες-ώρες & οι ανοιχτοί πόροι...
    Πόσο κοστίζει περίπου? :D

    thewillbyds.blogspot.gr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πραγματικά νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσεις.
      Λοιπόν αν θυμάμαι καλά πρέπει να έδωσα γύρω στα 8€ για την συσκευασία των 200gr, η οποία είναι υπεραρκετή, εάν σκεφτείς ότι με αυτή την ποσότητα που δείχνω στην φωτογραφία (ότι ετοίμασα) θα μπορούσα να κάνω στο πρόσωπό μου 3-4 μάσκες!!!

      Καλό Σ/Κ!!!

      Delete
  4. το ίδιο έχουμε :) αρκετά καλό μπορώ να πω αν και δεν χρειάζομαι 2 δόσεις της σκόνης και τόσο νερό!!

    φιλιά

    http://a-touch-of-colour-by-f.blogspot.gr/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αλήθεια! Η ποσότητα που λέει είναι υπερβολικα μεγάλη για το προσωπο

      Delete