Powered By Blogger

Thursday, September 20, 2012

Συλλογή από αρώματα/ Perfume collection

Hi!!

Σήμερα αποφάσισα να σας δείξω την συλλογή μου από αρώματα.Αγαπημένα αρώματα, άλλα πιο πολύ και άλλα λιγότερο. Όπως βλέπετε δεν είμαι από τους τύπους που φορούν μία κολώνια για χρόνια, αν και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κολώνιες που μου αρέσουν για χρόνια.
Πάμε να δούμε λοιπόν τί έχω στην κατοχή μου αυτό τον καιρό...

Today I decided to show you my perfume collection. I have many perfumes that I like a lot!!! However, there are a few that are my all time favorites. Let's see together what I'm loving at the moment...



Από αριστερά ξεκινώντας Cerruti 1881, Trussardi Inside Delight, J'adore Dior, Adorable Priorities, Scarlett Cacharel, Prada Infusion d'iris, Champs-Elysees Guerlain. Αυτές όμως που πραγματικά λατρεύω είναι η Champs-Elysees Guerlain, η Prada Infusion d'iris,Scarlett Cacharel και η Trussardi Inside Delight.

Starting from left to right: Cerruti 1881, Trussardi Inside Delight, J'adore Dior, Adorable Priorities, Scarlett Cacharel, Prada Infusion d'iris, Champs-Elysees Guerlain . My top picks are: η Champs-Elysees Guerlain, η Prada Infusion d'iris,Scarlett Cacharel και η Trussardi Inside Delight



Μμμμ...και τί σας έχω για την συνέχεια?? Την συλλογή του άντρα μου από αρώματα...

Hmmmmm...moving on, I have a suprise for you!!! My husband's perfume collection...


Από αριστερά ξεκινώντας Euphoria Calvin Klein, Aqua Bulgari, Chrome Legend Azzaro, Joop, Joop Jump. Αγαπημένη μου είναι η Chrome Legend Azzaro!!! Όσο για τις Joop δεν μου πολύ αρέσουν γιατί είναι πολύ δυνατές κολώνιες και με πιάνει πονοκέφαλος.

Αυτά είναι τα αρώματα που κυκλοφορούν στο σπίτι μας  :-) Τα δικά σας ποιά είναι;


Starting again from left to right: Euphoria Calvin Klein, Aqua Bulgari, Chrome Legend Azzaro, Joop, Joop Jump. My favorite... Chrome Legend Azzaro!!!I don't really like Joop because the scent is too strong for my liking and I usually get a headache when I smell it.

So, these are the perfumes in our house :-) What's yours?

Kisses
Zampi

16 comments:

  1. Πολύ όμορφα όλα:)Εγώ μερικά μπουκαλάκια που μ' αρεσουν (αλλά όχι τόσο τ' αρώματα)τα κρατάω για χρόνια κι ας έχουν τελειώσει:Ρ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλημέρα!
      Σε ευχαριστώ πολύ!
      Και εγώ το έκανα αυτό που λες, αλλά κάποια στιγμή δεν χωρούσα να στρίψω...και πήγαν όλα στην ανακύκλωση... :-(

      Φιλιά!

      Delete
  2. I really like the diff shapes and colors of the perfume bottles, Nice post!

    http://perlaxmakeup.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you!!!

      Check out...i'm your new follower...

      :-)

      Delete
  3. Μμμμ, όμορφαααα! :-) Το δικό μου αγαπημένο είναι το Crystal Noir από Versace κ το Brit από Burberry. Από αντρικά, το Body Kouros του YSL!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το Brit της Burberry το έχω δοκιμάσει και μου άρεσε πολυ,οπως επίσης και το weekend.Του Versace δεν θυμάμαι να έχω φορέσει κάποιο.

      Φιλια!!

      Delete
  4. ειμαι καινούργια στο blog σου και το κανάλι σου !!! καθομαι τωρα και χαζεύω τα βιντεάκια σου!!!!! ειναι πολυ ωραια!!!!!!!!

    εμένα το αγαπημένο μου είναι το chanel no5 το φοραγα καθε μερα επι 4χρονια .... τωρα χρησιμοποιώ ένα αλλο και ενω μου αρεσει παλι νιώθω ότι μου λειπει το chanel . ηθελα μια αλλαγη για το καλοκαιρι αλλα τελικα δεν νομιζω να αντισταθω για πολυ σ'αυτο το μπουκαλακι που καθεται κ με περιμενει υπομονετικα στο boudoir μου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. χαχαχαχ!!! Καλημέρα!!!Πολύ μου άρεσε το boudoir...

      Το Blog το έχουμε τα 2 αδερφάκια...videakia κάνει μόνο αδερφή μου, η Πασχαλία (οπότε αυτή έβλεπες, θα χαρεί πολύ που σου αρέσουν).Το Chanel no5 all time classic άρωμα,πολύ θηλυκό πραγματικά.

      Φιλιά!

      Delete
    2. το Chanel 5 είναι κι εμένα το αγαπημένο μου.
      Όλο εκεί γυρνάω και του ζητάω να με συγχωρήσει για τις απιστίες που του έχω κάνει...

      Delete
    3. χαχαχαχαχ!!!!και αυτό όλο σε συγχωρεί ε???

      Είναι διαχρονικό άρωμα το άτιμο....

      Delete
  5. exeis ena brabeiaki...!!!!

    http://pinkierosesecrets.blogspot.gr/2012/09/liebster-award.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αχ σε ευχαριστούμε πολύ πολύ!!!!!

      Αλλά έχουμε απαντήσει ήδη σε αυτές τις ερωτήσεις!!

      Φιλάκια!

      Delete
  6. Το Νο1 αγαπημένο μου εδω και μια πενταετια είναι το Body by Victoria της Victoria Secret. Μπορεί να το δοκιμάσει η Πασχαλία μιας και είναι Αμερική, στην Ευρώπη δεν ήρθε ποτέ :( Δεν εχει καθολου διαρκεια αλλα εχει την πιο υπεροχη clean flower μυρωδια του κόσμου!

    Το Νο2 αγαπημένο είναι το Unforgivable Woman του Sean John. Αισθησιακό, δυνατό, και με απιστευτη διάρκεια, αλλά και πάλι clean n fresh! Το έχει στα Sephora!

    φιλια!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τρελαίνομαι για τις clean n fresh μυρωδιές...Το 2ο άρωμα που μου λες, θα πάω στα Sephora να το δοκιμάσω γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν το γνωρίζω.
      Γνωρίζεις ότι άνοιξε Victoria Secret στο αεροδρόμιο ε? Εκεί κοίταξες? Όπως και να έχει θα πω στην Πασχ να το δοκιμάσει και να μου πει...

      Φιλιά πολλά!

      Delete
  7. το 2ο ήταν σε προσφορα γνωριμιας στα sephora 50ευρώ τα 125ml όταν το πρωτοέφεραν κι ετσι το ανακάλυψα! Στο αεροδρόμιο δεν κοίταξα καθόλου, γιατί πετάω απο Θεσσαλονικη!Αλλά καποια στιγμη εστειλα email στην εταιρεια και μου ειπαν οτι δεν το εφερναν Ελλάδα...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αχ τέλεια, φοβερή ευκαιρία βρήκες...μόνο 50€!!!
      Αααα εάν έστειλες e-mail στην εταιρεία, πάω πάσο...πάντως επειδή την Τρίτη θα είμαι αεροδρόμιο (πετάω για Βιέννη) θα ρίξω μια ματιά και αν δω κάτι θα σου πω...

      Φιλάκια

      Delete