Powered By Blogger

Saturday, September 8, 2012

Quick "Giorgio Armani Foundation" Review

Γειά σας και πάλι,

Η αλήθεια είναι ότι τo συγκεκριμένο make up το έχω αρκετό καιρό, η αλήθεια είναι ότι το χρησιμοποιώ μόνο σε "spesial" περιπτώσεις, η αλήθεια είναι ότι λυπάμαι να το καταναλώνω και όλα αυτά γιατί...ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΥΛΙΚΟ ΤΟ ΑΤΙΜΟ...

Hello again,

The truth is that I bought this foundation a while ago...the truth is that I use it only on "special occasions"...the truth is that I don't want to use it every day because...IT'S SOOOOOOOO EXPENSIVE!!!

Σας το παρουσιάζω μαζί με την συλλεκτική μου Barbie (δώρο της αδερφής μου), γιατί και αυτό στα συλλεκτικά το κατατάσσω :-)
Here is the foundation along with my collective Barbie (gift from my sister). I consider them both collective items :-)
 Το κόστος του λοιπόν είναι 70€ και αυτό είναι κατά την γνώμη μου το μοναδικό αρνητικό σημείο που μπορώ να βρω σε αυτό το προϊόν. Απλώνετε πολύ εύκολα χωρίς να είναι ιδιαίτερα καλυπτικό και νιώθεις σαν να μην έχεις βάλει make up. Δεν μου αρέσουν καθόλου τα "βαριά" make up και ας έχω ατέλειες στο δέρμα μου.Έχει ματ τελείωμα και κρατάει για πάρα πολλές ώρες χωρίς να χρειάζεται να βάλεις και πούδρα από πάνω.Κρατάει ακόμα και σε λιπαρά δέρματα όπως είναι το δικό μου (όσες έχετε λιπαρά δέρματα με καταλαβαίνετε).Έχει σαν βάση το νερό και για αυτό έχει αυτή την "ελαφριά" και υπέροχη αίσθηση.

It costs 70€ which is the only downside to this product. It goes on the skin smoothly, with medium coverage and it feels like you have no foundation. Personally, I don't like "heavy" foundations, although my skin is not perfect. It has a mat finish and it lasts for hours, without touching up with powder. It's perfect for combination/oily skins. The main ingredient is water, hence the lightweight feeling on the skin.

Να το δοκιμάσω με προέτρεψε η αδερφή μου!!!Και έτσι πήγα κάποια στιγμή στο Attica (δεν γνωρίζω εάν το έχουν στα Hondos Center, πολύ πιθανό) και ζήτησα να το δοκιμάσω. Η κοπέλα πολύ ευγενική, δοκίμασε πάνω μου δυο-τρεις αποχρώσεις μέχρι να βρει την κατάλληλη και στην συνέχεια μου έβαλε το προϊόν σε όλο το πρόσωπο, αφού πρώτα αφαίρεσε αυτό που φορούσα, προκειμένου  να καταλάβω την αίσθηση που σου δίνει το συγκεκριμένο make up. Το δοκίμασα λοιπόν πρώτα και έπειτα το αγόρασα γιατί όπως προείπα δεν είναι φτηνό.

Η απόχρωση που είδαμε ότι ταιρίαζει στα χρώματά μου ήταν το 6,5
και από τότε είναι μακράν το αγαπημένο μου make up!!!



My sister insisted that I try it!!!So I went to the Attica Mall to check it out (I'm not sure if Hondos Center carries Giorgio Armani products). The sales assistant was very kind and she tried 3 different shades in order to find my skin color match. You must try it before buying it, as it's not cheap

The perfect shade for my skin color is No 6.5 and it has now become by far my favorite foundation!!!






Εσάς ποιό είναι το αγαπημένο σας ΑΚΡΙΒΟΥΛΙΚΟ make up?
What's your favorite "high end" foundation

Kisses
Zampia

7 comments:

  1. Τι όμορφη η συλλεκτική Barbie!! Φαίνεται πολύ καλό και θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να το δοκιμάσω! Όντως είναι πολύ ακριβό αλλά για κάποια πράγματα αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω...Εγώ είχα δοκιμάσει παλιότερα ένα της Shiseido σε κρεμώδη πορφή και το είχα λατρέψει! Φιλιά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αχ ναι η κουκλίτσα μου!!Πραγματικά αξίζει να το δοκιμάσει κάποιος!!
      Τα καλλυντικά της Shiseido μου αρέσουν πολύ,αλλά και αυτά...παναγία μου... τσούζουν οι τιμούλες τους!!!

      Φιλάκια!

      Delete
  2. Το πιο ακριβό που έχω είναι το Clinique Stay-True makeup oil-free formula και ακριβώς επειδή το λυπάμαι όπως λες να το χρησιμοποιώ καθημερινά δεν το έχω ευχαριστηθεί όπως άλλα φθηνότερα. Τι κακό κι αυτό!
    xoxo
    Eleonor

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι όντως δεν τα ευχαριστιέσαι τόσο τα ακριβά γιατί τα λυπάσαι...anyway!!

      Φιλάκια πολλά

      Delete
  3. 70 ευρω??? Πω Πω!!Και'γω νομιζα πως ηταν ακριβο το teint idole ultra 24h της Lancome!Χα χα!37 ευρω αλλα με το 25% το πηρα κοντα στα 30!Σημασια εχει πως εμεινες ευχαριστημενη!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστημένη δεν λέω...και πολύ μάλιστα!!!Αλλά να σου πω την αλήθεια μου, θα το σκεφτώ για να το ξαναπάρω.Εξάλου και αυτό που χρησιμοποιώ καθημερινά το Double wear της Estee Lauder είναι πολύ καλό και στην μισή τιμή (φυσικά και εγώ το παίρνω πάντα στο 25% off).Για αυτό σου λέω Άννα μου ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ το Armani...χαχαχαχχα!!!

      Καληνύχτα!!

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete