Powered By Blogger

Thursday, February 21, 2013

Σαν δυο σταγόνες μανό...

Καλησπέρα σας,

Τι κάνετε?Εγώ χάλια, έχω μία ίωση η οποία με έχει τσακίσει...σνιφ σνιφ δεν βαριέσαι όμως, ήδη έχω αρχίσει και συνέρχομαι.
Και επειδή μπορεί να είμαι άρρωστη αλλά ένα νυχάκι μέσα στο παραλήρημα του πυρετού το έβαψα, θα ήθελα να σας δείξω δύο μανό που έχω και που πραγματικά δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποιο είναι ποιο.
Πρόκειται για τα Cream Vagabondage της Mac και το Cascade cool της Essie.
Η προσωπική μου άποψη για τα συγκεκριμένα μανό είναι ότι έχουν πανέμορφο ροζ χρώμα, δεν έχουν καλή σύσταση στο χρώμα τους όμως, με αποτέλεσμα να θες σίγουρα 3 στρώσεις βερνικιού προκειμένου να έχεις την σωστή απόδοση χρώματος χωρίς γραμμές. Α! και να μην ξεχάσω να πω ότι από τα βερνίκια της Mac, εγώ τουλάχιστον δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένη από την διάρκειά τους.


Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε πώς έχω βάψει τα νύχια μου. Πείτε μου μπορείτε να ξεχωρίσετε ποιο νύχι έχει ποιο βερνίκι? Θέλω να σας πω δε, ότι τα έχω βάψει εναλλάξ ανά νύχι, μία το ένα βερνίκι και μία το άλλο...η ομοιότητα είναι εκπληκτική!!!!





Τέλος θα ήθελα να σας πω ότι μόλις έβαψα τα νυχάκια μου τα πέρασα και με το σπρέι της Avon για γρήγορο στέγνωμα από το οποίο και είμαι πολύ ικανοποιημένη.


P.S Stay tuned διότι...έρχεται πολύ πολύ σύντομα φανταστικό giveaway!!!!!

Kisses 
Ζαμπία

english version coming soon

8 comments:

  1. αυτό το σπρέυ της avon το έχω και γω και είναι πάρα πολύ καλό!!
    να πω την αλήθεια essie και mac δεν έχω δοκιμάσει ποτέ καθώς ο πολιτισμός δεν έχει φτάσει ακόμη εδώ που μένω (δυτική ελλάδα)(τι το θελα και έφυγα από αθήνα!!!!) αλλά έχω δοκιμάσει dior, estee και άλλα. πρέπει να ομολογήσω ότι τα πιο ανθεκτικά είναι του κορρέ (και να φανταστείς ότι πλένω συνέχεια μα συνέχεια τα χέρια μου και δεν μου αρέσουν καθόλου όλα τα άλλα προιόντα του κορρέ).
    όντως δεν τα ξεχωρίζεις αυτά τα μανό. πάντως δείχουν πολύ ωραία στα νύχια σου (που είναι κι αυτά ωραία)
    μαρία

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μαρία μου, να σου πω ότι δεν χάνεις και τίποτα που δεν τα έχεις δοκιμάσει.Η αλήθεια είναι ότι στα βερνίκια νυχιών δεν βλέπω τελικά τον λόγο να ξοδεύουμε τόσα χρήματα, την στιγμή που υπάρχουν πολλά στην αγορά με καλύτερη ποιότητα κατά την γνώμη μου και σε πολύ πιο λογικές τιμές.Τα προϊόντα του Κορρέ εγώ τα βρίσκω συμπαθητικά και από τα βερνίκια του έχω δοκιμάσει μόνο το Volcanic Black με το οποίο και ενθουσιάστηκα.

      Φιλιά πολλά

      Delete
  2. Όντως εκπληκτική η ομοιότητα τους. Όσο για το σπρέυ, το προτείνεις,ε; Χμ...με έβαλες σε σκέψεις τώρα.

    Περαστικούλια σου! Τελικά αυτές τις μέρες όλοι άρρωστοι είμαστε! Εγώ εκεί που έλεγα τη γλίτωσα, από χθες χάλια. Το μωρό μέχρι τώρα την έχει γλιτώσει...για να δούμε.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ασε την πατησα άσχημα με αυτή την ίωση και να φανταστείς ότι πολυ δύσκολα αρρωσταινω.περαστικα και σε σένα λοιπόν και εύχομαι το μωρουλινι σου να την γλιτώσει!!!!
      Το σπρέι ναι το προτείνω.Εχει καλή τιμή,στεγνώνει γρήγορα τα νύχια και μυρίζει πολυ όμορφα.
      Φιλακια!

      Delete
  3. περαστικα σου ... ωραία μανο !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Nina μου, είμαι ήδη πολύ καλύτερα!!!!

      :-)

      Φιλιά πολλά και την καλημέρα μου!

      Delete
  4. Δεν εχω δοκιμασει κανενα απο τα δυο, αλλα λεω να κανω την αρχη. Τα σπρευ για τα νυχια που εχω βαλει απο δου εταιρειες μου κανουν κατι σαν φουσκιτσες με νερο στα νυχια. Αυτο της Avon ειναι καλο; Πολυ ωραιο ποστ Ζαμπια!! Καλο μεσημερι!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αν θες την γνώμη μου δοκίμασε Essie!Αλήθεια?όχι αυτό της Avon είναι καλό και μυρίζει υπέροχα!!!
      Να είσαι καλά Mary μου!

      Φιλιά!

      Delete